Te huur

Al onze chalets/stacaravans bieden een hoge kwaliteit qua constructie, zijn mooi ingericht en verzorgd. Elke chalet/stacaravan heeft een eigen terras, waar je lekker kan tafelen, barbecueën en van de zon genieten. Door de heg, die bij ons elke plaats omheint, heb je hier jouw eigen tuintje en privacy. Op de plaats is er een tuinhuisje waar je jouw spullen kunt opbergen.

Prijzen

Vanaf €70 per nacht in het hoog seizoen (01.07 – 31.08)
Vanaf €60 per nacht in het laag seizoen
Afhankelijk van het type chalet/stacaravan

Inbegrepen:

  • Verblijf
  • Privaat parking voor één auto
  • Wi-Fi voor één gebruiker
  • Lakens
  • Handdoeken

Voorwaarden

  • Reserveren vanaf 2 nachten
  • Check-in vanaf 14 uur
  • Check-out: voor 11 uur
  • Huisdieren zijn niet toegelaten
  • Roken binnen is verboden

Aanvraag reservatie

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Te koop

Ons aanbod is gevarieerd: er zijn stacaravans en moderne chalets van verschillende afmetingen, aantal slaapkamers en inrichting.

Hieronder vindt u de beschrijvingen en de foto’s van de stacaravans / chalets die momenteel te koop staan.

Azur – Verkocht!

Mooie moderne chalet met strakke stijlvolle inrichting. De details in lazuur corresponderen met de zee als thema. Er zijn twee slaapkamers – één met een dubbel bed en de andere – met twee aparte bedden, ingerichte keuken, zit- en eet gedeelte, badkamer met douche en WC.
Staat op een gezellige plaats met een mooi uitzicht op de velden. Is geschikt voor vier personen. Momenteel in afwerking.
De prijs: €35 000.

Bekijk meer foto’s

Plein Sud – Verkocht!

De Plein Sud is een stacaravan voor vier personen met een strakke inrichting. Het is niet groot maar wel modern en mooi. Deze caravan heeft twee slaapkamers – één met een dubbel bed en de andere – met twee aparte bedden. Er is een ingerichte keuken, zit- en eet gedeelte, LED-TV, badkamer met douche en aparte WC. Ideaal voor een koppel of klein gezinnetje!
Prijs: €25 000.

Bekijk meer foto’s

Résidence Castelane – Verkocht!

Gezellige stacaravan met een traditionele inrichting. Er zijn twee slaapkamers: één met dubbel bed en de andere – met twee aparte bedden. Er is hier een aparte keuken, eet- en zitgedeelte, badkamer met douche en aparte WC. Deze caravan staat op een mooie plaats en is geschikt voor vier personen.

Bekijk meer foto’s

Jaarabonnementen

Voor degenen die wilt langer verblijven in Knokke en meer genieten van alles wat onze beroemde badstad te bieden heeft, verhuren wij de ruime percelen op jaarbasis. De prijs is vanaf €2600 per jaar afhankelijk van de grootte van het perceel (minimum 130 m²).
Contacteer ons voor verdere info.

Scroll Up